top of page

Hoe kies ik de juiste antislip?

Bij het kiezen van de juiste antislip tapijtonderlaag voor een huis, kantoor of andere ruimte, is het belangrijk om rekening te houden met de eigenschappen van zowel de vloer als het tapijt. In ons assortiment hebben we vier hoogwaardige AKO antislip onderlagen, elk met hun eigen specifieke voordelen.



Hieronder helpen we u de juiste keuze te maken.


AKO Vlies

AKO Vlies is een lichte onderlaag die speciaal is ontworpen voor het gebruik onder een vast tapijt of textiel vloerbedekkingen. Deze onderlaag voorkomt het verschuiven van uw tapijten en biedt goede grip zonder de onderliggende vloer te beschadigen. Ideaal voor ruimtes met minder beloop zoals slaapkamers of zitkamers.



 

AKO Elastic 2.5 mm

Ako Elastic 2,5 mm

Ideaal voor harde vloeren en intensief gebruikte ruimtes. De AKO Elastic 2.5 biedt een sterke antislip werking, zelfs op gladde vloeren zoals hout, tegels of laminaat. Het is dikker dan andere varianten, wat zorgt voor extra demping en comfort onder de voeten.


Ook zeer geschikt voor traptreden en bij vloerverwarming. 19db isolatie. Ca. 580 gr/m²

 

AKO Topvlies II

Ako Topvlies II

AKO Topvlies II combineert de voordelen van een stevige grip met een dun ontwerp, waardoor het ideaal is voor zowel harde, gladde, vloeren als vaste tapijten met een dikkere/hogere pool (Shaggy). Deze onderlaag zorgt ervoor dat uw tapijt strak en glad blijft liggen, zelfs bij dagelijks gebruik.

Dikte 3 mm. Ca. gr/m²


 

AKO Exact

Ako Exact

De gekende ruitjes als antislip, met meer materiaal, dus betere werking. Niet op marmer. Deze onderlaag biedt maximale grip en voorkomt verschuiving en opkrullen van uw tapijt, zelfs in de meest dynamische omgevingen. Dit maakt het perfect voor gebruik in ruimtes waar de stabiliteit van het tapijt van het grootste belang is.


Voor vragen of persoonlijk advies staan wij altijd voor u klaar.



Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page