top of page

Nieuw! Bunch trapmatten 2024!

Lees hier over onze nieuwe bunch trapmatten en ontdek de kwaliteiten in onze webshop!


Klassiek & Modern

Van hoogpolig velours tot een vlakkere luspool, er is een grote keuze aan verschillende kleuren. Ze beschermen eveneens je trap tegen beschadiging, zijn geluiddempend en voorkomen uitglijden. De trapmatten zijn gemakkelijk zelf te plaatsen aangezien ze zelfklevend zijn.






Natuurlijke vezels & Fibres naturelles

Sisal trapmatten zijn geweven uit natuurlijke en duurzame sisalvezels en zijn daardoor zeer robuust en slijtvast. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, vuilafstotend en milieuvriendelijk. Ze beschermen de trap niet alleen tegen krassen maar zijn ook antislip en geluiddempend. Het plaatsen is ook heel eenvoudig, doordat er aan de onderkant een dubbelzijdige tape gekleefd is. De natuurlijke look past vrijwel bij ieder interieur.




Flat weaves

De trapmatten sisal-look, zijn gemaakt van kunstvezels en zijn kwalitatief sterk. Ze beschermen uw trap tegen beschadigingen, verbeteren de grip tijdens het traplopen en zorgen voor comfort in huis. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van de natuur-sisal trapmatten. Ze zijn voorzien van een dubbelzijdige tape aan de onderkant en daardoor eenvoudig te plaatsen.




Outdoor

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij buitentrappen. Deze trapmatten zijn robuust en weerbestendig, ze voorkomen uitglijdgevaar bij regenachtig weer, sneeuw en ijs. Ze zijn ook geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld keldertrappen. Dankzij het schokabsorberende en duurzame materiaal zijn de treden ook beschermd tegen slijtage en vuil.




Kommentarer


Kommentering har blitt slått av.
bottom of page