top of page

Nieuw! Île Variété - maatwerk!

  • Vanaf nu zijn onze maatwerk karpetten - Île Variété verkrijgbaar in speciale vormen. Uitzondering: Matala en Matala Mix, hiervoor geldt enkel recht maatwerk.

  • Een karpet in een speciale vorm heeft een meerprijs van €200 (verkoop) per karpet t.o.v gewoon maatwerk.

  • Enkel de getoonde maten/vormen zijn in collectie.

  • Levertijd: 6 weken.


Download kaart in PDF-formaat



NIEUWE LOOKBOOK


Daar is hij dan! We zijn blij om ons nieuwe lookbook van de maatwerkcollectie met u te delen. In deze editie leggen we extra nadruk op bijzondere vormen, hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik, en laten we zien hoe vloerkleden in de eethoek echte sfeermakers kunnen zijn.



SPECIALE VORMEN

Organische vormen geven een speelse touch aan een ruimte en zijn de perfecte manier om een ruimte dynamisch en interessant te maken.


Hierboven ziet u vloerkleed Berlanga in kleur 16 in de organische vorm 'Organic'. Maar 'Organic' is slechts één van de vele organische vormen die we aanbieden. We bieden bijvoorbeeld ook de vormen ovaal, cloud en ellips aan.


IN- EN OUDOOR VLOERBEKLEDING

Onze maatwerkcollectie omvat vloerkleden die perfect zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze vloerkleden zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen eenvoudig worden gereinigd met een hogedrukspuit. Maar onderhoudsgemak betekent zeker niet dat ze saai zijn. Integendeel, ook een prachtig patroon, zoals bij ons Samos-model, is mogelijk.


BRENG SFEER IN DE EETHOEK

Wel eens gedacht aan een vloerkleed onder de eettafel? Dit is een mooie mogelijkheid om extra sfeer aan te brengen in een ruimte. Hieronder is de Yucatan 13 met band kleur 12 afgebeeld. Ook voor onder de eettafel is een in- en outdoor kwaliteit een uitstekende keuze.


Deze vloerkleden zijn slijtvast en makkelijk te reinigen.


Kwaliteiten:

















Commentaires


bottom of page